How can assure that a website will not use the captured information about my device in a bad way?

تم إضافة السؤال من قبل maisoon al quraan , System Analyst / Business Analyst , almond technologies
تاريخ النشر: 2015/12/07
Muhammad Ahsan
من قبل Muhammad Ahsan , Chief Financial Officer , Atlantic Feeds (Pvt.) Limited

By ensuring that company website use SSL and ideally contains webtrust seal.

By reading and understanding the privacy policy