Days Cash on Hand Formula?

تم إضافة السؤال من قبل Majid Wangade , Senior Accountant , KANTOUR LIMITED COMPANY ( Real Estate, Construction and Asset Management )
تاريخ النشر: 2015/12/07
Marwan Kanaan, CPA
من قبل Marwan Kanaan, CPA , Financial Manager , Al Huda for carton Printing and Manufacturing

By CCC formula. (cash conversion cycle)

AR turnover in days+Inventory turnover in days-AP turnover in days

Imran Ahmed Mirza
من قبل Imran Ahmed Mirza , Accounts Supervisor , Value Added Services Corp. client at Jang Group of Newspapers

You can check cash in hand by operating cycle which starts from AP, AR and In hand.

abdulaziz khorshid
من قبل abdulaziz khorshid , CREDIT MANAGER , RASHED ABDUL RAHMAN ALRASHED

Days cash on hand is the number of days that an organization can continue to pay its operating expenses, given the amount of cash available