I sell luxury, where can i find my customers ?

تم إضافة السؤال من قبل ikechukwu matthew , Admin , Airtel Networks Nigeria
تاريخ النشر: 2015/12/05
Rūta Buteike
من قبل Rūta Buteike , Region director , UADBB "Rizikos cesija"

Customer's discovery is part of an excellent working knowledge of the seller.When you work in a particular field should know segment of customers.Who can offer their service.