What are the characteristics of the electrical cable's physical construction?

تم إضافة السؤال من قبل Ali Bakhiet Mohamed , Network And Communication Specialist , Classified
تاريخ النشر: 2015/12/04
Ali Bakhiet Mohamed
من قبل Ali Bakhiet Mohamed , Network And Communication Specialist , Classified

Conductor material - normally copper or aluminum

  • Conductor shape - e.g. circular or shaped
  • Conductor type - e.g. stranded or solid
  • Conductor surface coating - e.g. plain (no coating), tinned, silver or nickel
  • Insulation type - e.g. PVC, XLPE, EPR
  • Number of cores