What are the causes of rework in projects and how can it be avoided in construction?

تم إضافة السؤال من قبل AZEEMUDDIN ASAD , Managing Director , Firstpoint Construction services India pvt. ltd
تاريخ النشر: 2015/12/02
Augustine Solomon
من قبل Augustine Solomon , Deputy Manager , Essar Steel India Ltd

lake of planning and manpower distribution, with studying drawings.