How do you design a solar thermal hot water system for a residential complex?

تم إضافة السؤال من قبل Arunachalam Muralidharan , MANAGER - PROJECT SALES , ION EXCHANGE INDIA LIMITED
تاريخ النشر: 2015/12/02
Mohammed Borham
من قبل Mohammed Borham , Senior Procurement Engineer , Saudi Bin Laden Group

For me as revit user you can use it's built in solar system caculator for neat results