Which is best reliable raid controller a expansion card or onboard ?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2015/12/02
Cristian Florin Dascalu
من قبل Cristian Florin Dascalu , IMG Executive (IT / Software) , Wipro Technologies

The best RAID controller is an expansion card, but onboard RAID is low performance, but it's reasonably stable, and pretty reliable

Adnan Al Hindy
من قبل Adnan Al Hindy , اداري انظمة تشغيل الحاسب الالي , جامعة ام القرى

Hi Mr. Yusuf, The best raid controller is expansion card

shannnu Hussain
من قبل shannnu Hussain , IT- Assistant Manager , IBM

Expansion Card is the best card comparison of all other cards