Operations and supply chain management play an important role in corporate strategy discuss.

تم إضافة السؤال من قبل dan adewor
تاريخ النشر: 2015/12/01
Saquib Khan
من قبل Saquib Khan , Project Director , Green Concrete Company

Yes it plays very important role in overcoming your Overheads which may be bulky at times. It is one area which has untapped potential to generate revenue and cost control wit optimum utilisation of resources.