What are Financial Instruments?

تم إضافة السؤال من قبل Sufiyan Raza , Senior Document Controller , Olsen & Partners Interiors LLC
تاريخ النشر: 2015/12/01
Muhammad Irfan Arif
من قبل Muhammad Irfan Arif , Accounts Officer , CM Eng pvt ltd

A real  document representing a legal agreement involving some sort of monetary value.and financial instruments can be classified generally as equity based, representing ownership of the asset, or debt based, representing a loan made by an investor to the owner of the asset.