Dividends paid to company shareholders would shown on the statement of cash flows as-?

تم إضافة السؤال من قبل SUJITH SUKUMARAN , Management Accountant ( Assistant Finance Manager ) , TNT Global Express
تاريخ النشر: 2015/11/30
Sohail Lone
من قبل Sohail Lone , Assistant Manager Audit , Deloitte - United Arab Emirates

As cash flow from financing activities.It will be an outflow from retained earning

MOHAMED RAOUF
من قبل MOHAMED RAOUF , FINANCE MANAGER , TECHNO-GREEN GROUP

it would be out flow in financing section

Meshari AL-Nofaee
من قبل Meshari AL-Nofaee , Executive Representative of Market and Customer Services , SABIC

Yes it should be as cash flows in statement