Can you explain in detail three or more major differences between code ANSI B31.1 and code ANSI B31.3?

تم إضافة السؤال من قبل Abdallah Alfalah , Senior Mechanical and Senior Infrastructure Engineer , Parsons
تاريخ النشر: 2015/11/30
Henry Junio
من قبل Henry Junio , Piping Designer , Bellelli Emirates Engineering General Contracting LLC

B.1 is for Power Piping Guide while the B.3 is for Process Piping Guide.