What factors do you think may affect rotary torque while drilling high angle, horizontal and extended reach wells?

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Nour , Drilling Supervisor , Qarun Petroleum Company
تاريخ النشر: 2013/09/08
Asaduzzaman Asad
من قبل Asaduzzaman Asad , Driller , Bangladesh Petroleum Exploration & Production Co. Ltd.

1. Well Angle.

2. Formation Characteristics.

3. Well depth.

4. Mud Properties.

mahmoud mansour
من قبل mahmoud mansour , Deputy Operation Dept Manager , sskoc

1- DL angl

2- change azimuth

3-formation strength