How can we calculate electric power for telecummincation equipments?

تم إضافة السؤال من قبل Khalid Salah Amir Amir , Operation support Team leader , sudatel
تاريخ النشر: 2015/11/26
Mohamed Dawood
من قبل Mohamed Dawood , Sr. Electrical Engineer , STS Altafuf

for each telecommunication equipment load in mA you can collect for all from data sheet for each equipment