I am searching for a job on internet and applying on different jobs maximum of time but there is no response from any of recruiter, why?

تم إضافة السؤال من قبل Syed Ather Ali , Project Coordinator , Isam Khairy Kabbani (COSMA)
تاريخ النشر: 2015/11/26
Monico Jimenez
من قبل Monico Jimenez , Technical Support Representative (TSR) , Microsoft Services/Stream Global Services Company

Be patient my friend. They will come soon, in bulk.