What are a few of your favorite development tools and why?

تم إضافة السؤال من قبل Amani Alasad , Web Developer , Quadron
تاريخ النشر: 2015/11/24
Rehan Farooq
من قبل Rehan Farooq , WEB DEVELOPER/DIGITAL MARKETING EXPERT , Upwork

I am using NetBeans and PHP Firestorms by jetbrains for development. These are the best tools.

هاشم المشارقة
من قبل هاشم المشارقة , Key Account Manager , Advanced United Systems Ltd. ( A member of Taj Holding Group)

Google.com

is my best tool. it know all things !