Does Google AdWords work better than Facebook ads?

تم إضافة السؤال من قبل Alee Iftikhar , Administration & Marketing Officer , Sunrise Marketing (Pvt) Ltd
تاريخ النشر: 2015/11/24
AHMED GEABEL MOHAMMED ALSAEEDI
من قبل AHMED GEABEL MOHAMMED ALSAEEDI , consultant business development , علم

Well i guess both can work, it depends in how you will do the Ads,

Aflaque ahmad
من قبل Aflaque ahmad , seo web designer 3 years , 360digitalhub.com

yes because ad-word is showing adds on result page top and reach perfect customer and Facebook only showing page adds..