Which of the following can be combined under a credit available with & requiring a draft 1-Payment 2. Deferred 3. Acceptance 4. Negotiation?

تم إضافة السؤال من قبل Mustafa Nabil El Framawy , Chief Accountant ( CDCS ) , Combined Group Contracting Co KSC
تاريخ النشر: 2015/11/23
Abdulrahman H. Al-Hayek
من قبل Abdulrahman H. Al-Hayek , Documentary Credit Officer , Cairo Amman Bank

Available of credit by negotiate to finance it other alternatives payment term