Because of the perceived objectivity of the source, which of the elements of the promotional mix is usually regarded as most credible?

A. Advertising

B. Publicity

C. Packaging

D. Sales promotion

E. Direct marketing

تم إضافة السؤال من قبل Mohamed Hendy , Commercial director & Co- founder , The matchers
تاريخ النشر: 2015/11/22
Mohamed Riyaz Resul
من قبل Mohamed Riyaz Resul , Business Development Execuitve , SPARK INTERNATIONAL ENERGY

Advertising, Sales Promotion, Packaging

Alona Kalman
من قبل Alona Kalman , Medical Interpreter , Belhoul Speciality Hospital

D. Sales promotion E. Direct marketing