How can I setup a system for making decisions by employees?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2013/09/07
Ahmed ElMowalad
من قبل Ahmed ElMowalad , Senior Customer Success Manager - Learning , LinkedIn

For Interviews consider Talentera a complete ATS Software

Kepner Kenneth So
من قبل Kepner Kenneth So , IT Department , Shater Abbas International

If you have server you will achieve this by using ADDS Active Directory Domain Server and GPO Group Policy Unit.

You can decide which user can access what resources or assign which application they can use or can’t use.