Is advertising a form of art?

تم إضافة السؤال من قبل Lina Samer , Digital Media Graphic Designer , iDirection
تاريخ النشر: 2015/11/19
Jamal Elghandour
من قبل Jamal Elghandour , Regional Operations Manager & Business Development Manager , Mandara Holding

Advertising and art are intertwined. They go hand in hand; art feeds advertising and vice versa..

Hany Naeem
من قبل Hany Naeem , Account Director , Tree Advertising

advertising is not a form of an art , yet it is an artistic way to deliver an informative information about a product.