Explain the logistical relevance of documentation in distribution management.

تم إضافة السؤال من قبل Edson Mugisha
تاريخ النشر: 2015/11/17
Ramrod Renacia
من قبل Ramrod Renacia , Technical Admin Clerk , Saudi Aramco Drilling & WorkOver Services Department under Segia Gulf General Contracting Est.

Documents always remain legible, concise, accurate and identifiable. By having a proper management system helps you in any descripancy you may encounter.