What is the job description for land surveyor ?

تم إضافة السؤال من قبل Asmaa Abdelaty , Senior quantity surveyor , Almohannadi for roads and trading
تاريخ النشر: 2015/11/17
ابو لجين alawad
من قبل ابو لجين alawad , حاسب كميات , التنميه للاستشارات الهندسيه

It is responsible for the design and establishment of a formal land and write a description of these lands to facilitate the work, rent and other legal documents