Total ordering cost for the year TOC CAN BE CALCULATED AS = Number of order (No) x Ordering cost (OC).It is?

تم إضافة السؤال من قبل Sara Khan , financial and admin assistant , Ministry Of Defence
تاريخ النشر: 2015/11/16
IMRAN ALI MOHAMMED
من قبل IMRAN ALI MOHAMMED , Accounts Officer , M/s. Euro Glazing Ltd

The answer is  1.True, you can get the total ordering cost but at the same time one need to follow the suggestion expressed by Mr. Ramzan Tufail

Sara Khan
من قبل Sara Khan , financial and admin assistant , Ministry Of Defence

YES IT'S TRUE + THE IMPORTANT POINT TOLD BY RAMZAN TUFAIL..Many Thanks to all your contribution is so cherished for me..lots of benediction and boom for you all.

Muhammad Aamir Ayaz
من قبل Muhammad Aamir Ayaz , Accounts Executive , Kanzo Ag

Yeah it is true...............................

Muhammad Ramzan Tufail  ACCA
من قبل Muhammad Ramzan Tufail ACCA , Assistant Finance Manager , Eltizam Asset Management Group

Thanx for giving me opportunity.

Yes,...its true..

But Ordering cost should be Per Order like ''Cost Per Order''

حسين محمد ياسين
من قبل حسين محمد ياسين , Finance Manager , مؤسسة عبد الماجد محمد العمر للمقاولات العامة

True >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>><<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Vijayabharathi Kalyanasundaram (ACMA - INDIA)
من قبل Vijayabharathi Kalyanasundaram (ACMA - INDIA) , Finance Analyst , shell

In my view it is true to find out the ordering cost alone.

Adnan Ahmad
من قبل Adnan Ahmad , Assistant Manager Administration & Finance , SRB Business Center

Total ordering cost = no. of orders placed in a year x cost per order

So its true.

zaid abd elsammad
من قبل zaid abd elsammad , Chief Accountant , indemajfoodco

Yeah it is true true true .......