How to keep our guests/ customers feel free?

تم إضافة السؤال من قبل Resma Sasidharan , GRO , La Maison De Varkala
تاريخ النشر: 2015/11/16
John Lawrence Tuzon
من قبل John Lawrence Tuzon , Cashier , M&Co Dubai MallLiwa Trading Enterprises

Nurturing real relationships with customers is crucial to growing a successful business.

Amr Nabil
من قبل Amr Nabil , Sales Executive , Eklego Design

by make a space for them to choose what they want to do without any interruption !