What are the fictitious assets?

تم إضافة السؤال من قبل Mian Muhammad Naeem Jan , Chief Finance Officer , Management Company
تاريخ النشر: 2015/11/14
amna Amir
من قبل amna Amir , Senior Associate Internal Audit/ Team Lead , Allied Bank Asset Management Company

Assets created by an accounting entry that have no tangible existence or realizable value but represents actual cash expenditure i.e advertisement , intangible assets etc