What role does Social Media play in promoting employee voice in the workplace?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2015/11/12
ARVIND KUMAR SINGH SINGH
من قبل ARVIND KUMAR SINGH SINGH , Manager CRM , Agarwal Associates and Promoters Ltd

Social media platform plays very important role as it brings more people to a common platform where it help to take forward each individual's views which helps to identify scope of improvement if any in order to make any organisation progressive.