Can NISIN be used as a fruit juice preservative to obtain seven months preservation?

تم إضافة السؤال من قبل NIKHILA NITHYANAND , School Teacher
Abdul Hassan
من قبل Abdul Hassan , SOCIAL MOBILIZAR , WHO

yes it is used as a preservative because fruit can be peeled into different parts.

Fayaz Khan
من قبل Fayaz Khan

yes fruit is peeled and use for different preservatives