If the concrete of slab is in progress and rain starts, what precautionary measures we can take at that time to save the concrete & concrete strength?

تم إضافة السؤال من قبل Abdul Moqeet Sheikh , QA/QC Civil Engineer , Al Ryum Cont. & Gen. Trans. Est.
تاريخ النشر: 2015/11/12
Srikanth Chimmili
من قبل Srikanth Chimmili , Structural Engineer , Royal Stone Engineering Consultancy

Cover the surface with polyethylene sheets