What was your biggest professional challenge?

تم إضافة السؤال من قبل Marco Tadini , Business Analyst , Exterran Eartern Hemisphere
Geert Jan Thijssen
من قبل Geert Jan Thijssen , Manager HR Services , Deutsche Post DHL

Challenge the status quo to improve change and results

AKSHAY DEVRUKHKAR
من قبل AKSHAY DEVRUKHKAR , store manager , airtel bharti ltd

LEAD THE TEAM TO COMPLETE PROJECTS ON TIME.