What is the main difference between PLC & DCS?

تم إضافة السؤال من قبل Adnan Ur Rehman Khattak , Traniee Engineer , OGDCL
تاريخ النشر: 2015/11/09
Ramprakash Ravichandran
من قبل Ramprakash Ravichandran , Project Engineer , POWERBAR GULF LLC

Both are perform to deliver an automation process.But PLC is perform only logical control of Relays.. but DCS perform control, monitor, interface.. DCS is more Cost compare to PLC..

Mahmoud Zaher Tarakji
من قبل Mahmoud Zaher Tarakji , مدير , أوال جاليري

THANK YOU , I AM CIVIL ENGINEER