What are the differences between master budget and continuous budget ?

تم إضافة السؤال من قبل Ahmed El-Shahat , Operations Manager , Digital Vision for Financial & Admin Consultancy
تاريخ النشر: 2015/11/09
Hafiz Kamran Tariq
من قبل Hafiz Kamran Tariq , Accountant , Mast Solutions Fit Out L.L.C

Master budget mean whole budget not variable or flexibility. But continues budget means to make some room in budget at the time of need.