How important is the flexibility of a telecom billing system for an organizational success?

تم إضافة السؤال من قبل Radley Perera , Controller , Rogers Communications
تاريخ النشر: 2013/09/05
Radley Perera
من قبل Radley Perera , Controller , Rogers Communications

Flexibility of telecom billing system is extremely important as that's how you distinguish your product/service plans from competitors and customise service pricing based on customer needs.