Name the types of air pressure gauges like bourdon tube pressure gauge.

تم إضافة السؤال من قبل samie akbar
تاريخ النشر: 2015/11/06
Shaimaa Ibrahim Mohamed
من قبل Shaimaa Ibrahim Mohamed , Senior Technical support Engineer & ETM Product manager. , WIKA Near East Ltd.

bourdon tube pressure gauges, capsule pressure gauges, diaphragm pressure gauges, absolute pressure gauges, and differential pressure gauges.