Comment on définit l’électronique moderne?

تم إضافة السؤال من قبل Ghannem Zouhaeir , مسؤول وحدة انتاج , شركة سيتام سونفي sitem somphy S.A.R.L
تاريخ النشر: 2015/11/05
Mohamed Safwat
من قبل Mohamed Safwat , customer service , el shabrawy

i cant read french so i used google translate :D modern electronics can be defined by their small size,user friendly,mostly having easy software,built in memory chips to save different data,remotely controlled,have different power sources and dependable.