Is it correct to question the management if holidays are not provided as per law?

تم إضافة السؤال من قبل Purnima Krishnan , Assistant Manager HR , Neostork DRTW
تاريخ النشر: 2015/11/05
Duncan Robertson
من قبل Duncan Robertson , Strategy Consultant , Duncan Robertson Consultancy

Yes but don't do it on your own - get the support of the rest of the staff.