What is "Cost Leadership" in Porter's Generic Strategy ?

تم إضافة السؤال من قبل Alee Iftikhar , Administration & Marketing Officer , Sunrise Marketing (Pvt) Ltd
تاريخ النشر: 2015/11/05
Mamdouh Ismail Ghazali
من قبل Mamdouh Ismail Ghazali , Project Controls Analyst , Saudi Binladen Group - SBG

"Differentiation" (creating uniquely desirable products and services) and "Focus" (offering a specialized service in a niche market). He then subdivided the Focus strategy into two parts: "Cost Focus" and "Differentiation Focus."