How can I use Sales experience to move into Trade Marketing?

تم إضافة السؤال من قبل Uzair Siddiqui , Key Accounts Team Leader , Transmed
تاريخ النشر: 2015/11/05
Mohamed Medhat Fathi Abdelrehem
من قبل Mohamed Medhat Fathi Abdelrehem , Modern Trade Supervisor , Ferrero

Sales is main part to reach trade marketing so, to work on trade marketing you must know customer's needs and how to reach this need and do it