Do you think that teaching Arabic language for non-native speakers need special skills? What are they?

تم إضافة السؤال من قبل Mostafa Abdelkader Hafez Fath-Allah Elsharkawy , محاضر , جامعة فطاني (جامعة جالا الإسلامية سابقاً)
تاريخ النشر: 2015/11/05
Sadaqat Khan
من قبل Sadaqat Khan , Elementary School Educator (ESE) , Minhaj Education Foundation

a non native should have complete hold over sarf-o-nahwa, tajweed and qawaid-al-lughah so he can be a succesful Arabic teacher