Do you consider team building like wasting time and company`s money or something that is desirable for team members and productivity?

تم إضافة السؤال من قبل Linda Draskic , journalist, PR&Marketing , Styria
تاريخ النشر: 2013/09/04
Hany Mohamedelamin
من قبل Hany Mohamedelamin , اخصائي امراض النطق والكلام , مركز إتكلم ☺️ للتخاطب وصعوبات التعلم

Not true work team to waste time and assigning the company without interest expenses Arab

Linda Draskic
من قبل Linda Draskic , journalist, PR&Marketing , Styria

I consider it as a quality time spending to improve relationships in team which will improve further business results