Anyone used physical to virtual machine (P2V) for CentOS? Please let me know more details for CentOS physical server moving to VMWARE ESX?

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Anzar , DevOps/DevSecOps Architect , Confidential
تاريخ النشر: 2013/09/04
haroon javed
من قبل haroon javed , IT Enterprise Services Lead , VIVA

use ESXi4.0 version , it works on32 bit hardware as well on64 Bit Hardware , and no licencing require for this veriosn,