What sport demands the highest levels of fitness?

تم إضافة السؤال من قبل Fida Abo Alrob , Sr. Copywriter , Imena Digital
تاريخ النشر: 2013/09/04
Faisal Felimban
من قبل Faisal Felimban , إداري الأمن السلامة في مصنع البلمرة , شركة الجبيل للبتروكيماويات

All kind of Martial Arts

SHRIKANT BAGUL
من قبل SHRIKANT BAGUL , PERSONAL FITNESS INSTRUCTOR , TATA CONSULTANCY SERVISES

Each and Every Soprt demands fitness of sportsmens.

Ksenija Becarevic
من قبل Ksenija Becarevic , Expert collaborator, Dance Coach, Rhythmic Gymnastics Coach, Skiing Teacher , Faculty of Sport and Physical Education, Dance Club "Dance Nis", Rhythmic Gymnastics Club "Fokice"

Every professional sport. Believe it or not, the hardest rated physical strain with the highest request for the top fitness level was observed in classical ballet artists.