How mature gulf market is for Transition & Transformation stream?

تم إضافة السؤال من قبل Urooj Muhammad Khan , Senior Manager IT Operation & Projects , Torstar & Metroland Media Groups Canada
تاريخ النشر: 2015/11/02
Andre Van der Westhuizen
من قبل Andre Van der Westhuizen , Executive Digital channels , Escada Consulting

All companies in the Gulf are mature and ready for Transformation