What are the most important lessons to learn about personal finance?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2015/11/02
mohamed Hakim CMA CPA Candidate
من قبل mohamed Hakim CMA CPA Candidate , Accounting Manager , Andersen saudi arabia

finance the portion that you can pay back in future or ability to save from your salary to pay installments  every month

do not finance like,  and your salary per month it will cost your more than, + interest   and a lot of time to pay back