Which FASB statement addresses the proper accounting for contingent liabilities?

 a. FASB

 b. FASB5

 c. FASB

 d. FASB

تم إضافة السؤال من قبل مقبول محمد جلال علي , General Accountant , شركة جودت للمقاولات
تاريخ النشر: 2015/11/02
mohamed Hakim CMA CPA Candidate
من قبل mohamed Hakim CMA CPA Candidate , Accounting Manager , Andersen saudi arabia

Statement of Financial Accounting Standards :   No5

This Statement establishes standards of financial accounting and reporting for loss contingencies

Abderrahim LAGUCHORI
من قبل Abderrahim LAGUCHORI , chef-parti , pastaz by catanzaro

FASB5 :Statement of Financial Accounting Standards n5