Which university is better for training of Magistrates? (Civil engineering)

تم إضافة السؤال من قبل Dilmurod Erkabayev , Project Maneger and Design Engineer of the Strategic development and Localization department , JV CJS “Uz-DongWon Company”
تاريخ النشر: 2015/11/02
ahmed magdy hassan
من قبل ahmed magdy hassan , Project manager civil engineer , EL TAWFIQ FOR GENERAL CONTRACTING

faculty of engineering at Cairo universtiy