Do you think companies have the moral right to prevent employees to pursue job opportunities offered by competitors?

تم إضافة السؤال من قبل Mahmoud Ghazal , Senior Agile Project Manager , Telstra
تاريخ النشر: 2013/09/04
MOHAMED NAJMUS SAKIB SAKIB
من قبل MOHAMED NAJMUS SAKIB SAKIB , Intern , QUAARC SOLUTIONS

No, provided there is no contract between the current employer and employee.