Can you recommend good sites to learn more about the latest technological trends?

تم إضافة السؤال من قبل Dana Qaisi , Social Media Specialist , N/A
تاريخ النشر: 2015/11/01
Moshaddique Al Ameen
من قبل Moshaddique Al Ameen , Postdoctoral Research Associate , Kyung Hee University

The ones I usually try to visit are:

wired.com

techRadar.com

techCrunch.com

gizmodo.com

mashable.com

theverge.com

zdnet.com

digitaltrends.com

flipboard.com is great to and it has amazing app for phones and tablets

Lina Samer
من قبل Lina Samer , Digital Media Graphic Designer , iDirection

Digitaltrends.com is very good.

Joash Jairus Dela Peña
من قبل Joash Jairus Dela Peña , IT assistant , Civil Aviation Authority of the Philippines

There's TechCrunch and ExtremeTech