I got a CISCO Certification: CCNA 1 Networking Basics CCNA 2 Router And Routing Basics. and I want to insrire to others certificate, but how?

تم إضافة السؤال من قبل HEMDI Meryem , Responsable Administratif et Technique , Centre Confluence des Langues
تاريخ النشر: 2015/10/30
Shaikh Muhammad Adeel
من قبل Shaikh Muhammad Adeel , Sr Pre Sales Engineer , SysCons Computers LLC

What do you mean by "isrire"