Can I use chromatographic technique on an industrial scale (large quantities)?

تم إضافة السؤال من قبل عبد السلام هلال , TECHNIQUE EDUCATION , EDUCATION
تاريخ النشر: 2015/10/30
Abdelkrim DJEBLI
من قبل Abdelkrim DJEBLI , ملحق بالبحث , مركزالبحث العلمي لتكنولوجيا انصاف النواقل

we can use the chromatography to separate the constitution solution: gas chromatography, or liquid chromatography