On which factor does TDS of water depend?

تم إضافة السؤال من قبل wasif sawar , senior chemist , Perac Research and Development
تاريخ النشر: 2015/10/30
Hamdy Abdelnaby El-Sadik Attya
من قبل Hamdy Abdelnaby El-Sadik Attya , Senior Suppervisor of Water Quality Audit Department , Egyptian Water And Wastewater Regulation Agency (EWRA)

 Electrical conductivity and conductivity factor are so simple to convert among each other.

1ms/cm is equivalent to CF conductivity factor